روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه طبس، حسن رمضانی در دیدار با فرماندار ویژه طبس، اظهار کرد: طبس به عنوان یک میراث فرهنگی و تاریخی است و با فرم خاص شهرسازی خود یکی از باغ شهرهای ایران به شمار می‌رود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: طبس در حوزه بافت‌های روستایی بسیار غنی است.

رمضانی افزود: در اطراف این شهرستان آثار ارزشمند فرهنگی بسیاری مانند روستای نایبند وجود دارد که با توجه به فرم معماری و موقعیت قرارگیری خاص خود، ظرفیت بسیار مناسبی در حوزه بافت‌های روستایی است و دانشجویان ارشد و دکترای معماری حداقل یکبار از این روستا دیدن می‌کنند.

وی افزود: قدیمی‌ترین سد قوسی جهان در شهرستان طبس واقع شده است و تمام تلاش میراث فرهنگی بر این است که موضوع ثبت جهانی باغ گلشن را آغاز کند.

رمضانی افزود: روستای اصفهک نیز امکان بسیار مناسبی برای جذب گردشگر دارد و مقدمات ثبت ملی آن در حال انجام است.

ارگ طبس در حال مرمت است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان این‌که بخشی از پوشش‌های ارگ طبس نیز در حال مرمت و احیا است، گفت: سعی می‌شود برای شهرستان طبس فرصت توسعه فرهنگی و اقتصادی فراهم شود که در این راه نیاز به کمک و حمایت مسئولان شهرستان است.

طبس باغ شهری زیبا در دل کویر است

فرماندار ویژه طبس نیز گفت: شهرستان طبس با اکولوژی و شرایط خاص خود، باغ شهری زیبا در دل کویر است و نقطه‌ای بسیار جذاب با جاذبه‌های گردشگری فراوان برای هر گردشگر و سیاح و رهگذر است.

سید جلال هاشمی تصریح کرد: سابقه، مدنیت، آثار تاریخی، باغ‌های زیبا، منزل‌گاه‌ها، نخیلات سر به فلک کشیده، منطقه کویری بکر طبس و در یک کلام فضای عمومی بسیار زیبای شهر در جذب توریست و گردشگر بسیار موثر است.

وی افزود: پس از حوزه صنعت و اقتصاد و ظرفیت‌های معدنی بسیار این منطقه، باید به حوزه فرهنگ و گردشگری توجه بیشتری معطوف شود.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا